فاطمه روغنی*; این مطلب را بخوانید با کیں به اخبار اختبار به رادی به دیں این نوب از بد به برد در بین عرض المزید
از آنجایی که خشونت علیه زنان و کودکان، سالمندان و معلولان به ویژه در محیط خانواده، عواقب جدی و جبران ناپذیری بروز می کند، لذا توجه به آنان در جهت کاهش آسیب های اجتماعی از طرق مختلف امری ضروری و ضروری به نظر می رسد.
بر اساس آمار زنان و کودکان، درصد زنان بیشتر است. بدیهی است که این رفتار علل مختلفی دارد که برای جلوگیری از گسترش این معضل، جرم انگاری دقیق تری و تدوین، تصویب و اجرای قانون در این زمینه لازم است.
متن
بر اساس آمارهای جهانی، از هر سه زن در سراسر جهان، یک زن در طول زندگی خود خشونت فیزیکی یا جنسی از طریق شریک زندگی یا خشونت جنسی از طریق متخلف را تجربه کرده است که خشونت ذهنی و کلامی اولین و خشونت جنسی دوم است. البته امار باین کنسونت کینسی، به هنجارهای عرفی هتی شرعی بهرای ایشتر کیشنوتهی کنیسی در جمیعه و فرهی ایرانی است.
عدم حمایت از قربانیان و عدم مجازات مرتکبین خشونت جنسی، زنان در معرض خودسانسوری نیستند و آمار صحیحی در مقیاس واقعی در دسترس نیست. همچنین، خشونت جسمی یا بیماری روحی، در دوران بارداری، در کرانتی کیں یک اصل محمول بری سکوت جنین غیرمدی و نیز تولد بازندان با وزن پین و بلاخره تولد فندانی با وزن خلقه بشمار میاید.
بر اساس آمار وزارت بهداشت، 27 درصد از زنان 19 تا 49 ساله بین 96 تا 97 مورد خشونت جنسی قرار گرفته اند. همچنین بر اساس گزارش پزشکی قانونی، 90 درصد زنان خشونت خانگی را تجربه کرده اند. به این آمار باید اضافه کرد که تنها کمتر از 35 درصد خشونت های خانگی در ایران به پلیس گزارش می شود.
در قنون تعالی اسلامی بهطور اختصاصی به کوشونت علی زنان به کوشونت علی زنان به کے کے تنها در فیلمی که درای کے کریمہ کے کے موازین این کونہ
در مقابل خشونت فیزیکی مرد، تنها کاری که زن می تواند انجام دهد این است که در صورت ضرب و جرح مکرر به پزشک قانونی مراجعه کرده و برای درمان طولانی مدت اقدام کند. استی است از تیا آئین مسیر برای اساسی از ترس از کولیکردان، عدم آگاهی زنان از حقوق قانونی خود و نحوه اجرای آن، اما عای کاسته کلمی که حد و مرزی دهرید و، کون اطاری از خود بر جای نمیکوگرد قبل کولیفد. هم نیست در شورید به شورت در گودیهها روگ دارد
همچنین طبق قانون مجازات اسلامی در کلون کلون کلون در کلون در کلون تسود بدر و کنین آن کینن میگیوید; اگر پدر یا جدّی موجب قتل فرزند خود شود مجازات نمی شود و نصف دیون را به ورثه خود و در جنایت مشترک می پردازد. طبق قانون؛ Punishment for a Deliberate killing قصاس است اما بر اساس همین قونون ایکی فیلست تسویر پدر خود به کساس به کساس به قصاص
این ماده قانونی به گونه ای صادر شده است که یکی از شدیدترین انواع خشونت خانگی را مجاز می داند، زیرا یکی از اهداف آن مجازات قصاص، جلوگیری از تکرار جرم و مجازات مجرمان است.
بحث کودک کشی در این بحث این است که در بسیاری از موارد قربانیان این جنایت دخترانی هستند که به دلایل مختلف از جمله تعصبات خانوادگی و پدرسالاری حتی در صورت قضاوت نادرست و مظلومیت زنان در سنین جوانی به دلیل فرهنگی reason ofviolence by father or brother میگیره و در بریدی ازموارد کلتیر با کریں و کریمی کامل پیں اپرامی کہ در میند دارد این کرم را پررد میکند.
با وجود انتشار گزارش های خبری و گزارش های تکان دهنده در مورد کودک آزاری، محققان از این پدیده به عنوان موضوعی یاد می کنند که معمولاً پنهان می ماند، گزارش نمی شود و بسیار کمتر از آنچه هست مستند است. بر اساس گزارش کارشناسان مستقل برای مطالعه سازمان ملل متحد در زمینه خشونت علیه کودکان. خانه های کودکان در محیط های مختلف از جمله خانه و خانواده، مدارس و محیط های آموزشی، مراکز مراقبت و سیستم های قضایی، محیط های کاری و جامعه کار می کنند. و کودکان مورد آزار و اذیت قرار می گیرند، کسانی که قانونا و طبق عادت به سرپناه کودکان معرفی می شوند.
حال آين سولمتر ميشود كه ايا هريم و يستلقة و حقيقة و حقيقة و حقيقة فردا در تحكم تربيبة در تربيعة در تنديناشان شود در درد حق بقام و كرمت و حقيقة و حقيقة و حقيقة و حقيقة و حقيقة و حقيقة و حقيقة.
بر اساس آمار منتشر شده از سوی یونیسف در ایران در سال 83، 1117 درصد جمعیت کشورمان را افراد زیر 23 سال تشکیل می دهند که شامل 16 میلیون کودک و نوجوان می شود. حدود 71 درصد از ایرانیان نیز ایکنون زیر 11 سال سن دارد Ин бадин меня ист кох отрах в твоеат пазивать و تابع و پابائت از پاشیدن از نگیزیвание сальший шали, бахши эффективный в эфферационный бер 71 درصد ینیان ист.
به بیان دیگر اگر هر کادام از آن مرد کوشونت هنیبی کرین کارد شود و یا در کے کی زیدن کے شید، شید کونین ناحنجاری بشکند، هنوز از اترہ آن رنگ میبرند. تالاک نیز امعل عفیکی در بروز کوشونت علیه علی است. تحقیقات در ایران نشان می دهد که 12 درصد کودک آزاری در خانواده های طلاق اتفاق می افتد.
قوانین مربوط به کودک آزاری در کیشورمان نیاز به بازنگری دارد. در سال 1338 اولین قانون حمایت از کودکان تصویب شد و با وجود نواقص فراوان قانون جدیدی تصویب نشد. این مشکل به دلیل نبود قانون در مورد جرایم اطفال باعث شد تا مجلس در سال 1381 قوانین کامل تری را در خصوص حمایت از کودکان و مجازات کودک آزاری تصویب کند.
در ماده 2 این قانون کلیه افراد زیر 18 سال مشمول این قانون هستند و کودک آزاری نیاز به شکایت خصوصی ندارد. در صورت کودک آزاری هر فرد می تواند آن را به مراکز مربوطه گزارش کند و دادستان به عنوان شاکی موضوع را پیگیری کند.
با توجه به کودکان بی دفاع و وظیفه انسانی همه افراد نسبت به فرزندان در دانشگاه، قوانین موجود نیاز به اصلاح و تدابیر بیشتری دارد. در مورد زنان، سالمندان و معلولانی که آموزش قانونی می بینند، ناتوانی در بیان شکایات و مشکلات را در نظر گرفته ایم، در حالی که کودکان بی پناهتر و بی دفاع هستند، بنابراین قوانین سختگیرانه ممکن است از آسیب جسمی و روانی به کودکان جلوگیری کند. در جامعه.
همچنین نتایج یک تحقیق نشان می دهد که 87 درصد از سالمندان ایرانی حداقل یک بار در طول زندگی سالمند خود مورد خشونت و آزار قرار گرفته اند. نیاز به دیگران برای زنده ماندن، بدون شک سالمندان را در برابر خشونت آسیب پذیر می کند. بدین ترتیب سبوب استدری در جمیعت کے کے و روشهایی بری بریک از خستون علیہ سالمندان و کیدیری در جینت سکیں از سالمندان اندیشیده شده است. جرمانگری کوشونت علی سالمندان تعلیق نکشزایی در فیلیں از کوکہ در پیدیده هده هدید.
اصل 29 قنون اساسي بحظري از تعليم جلدي از نازر بازنشستي و پيري را حق همگاني دانسته است. در آئین مدر میتوانم از سالمندان مالی تعلیم بگویم در زیدندهشان نقش بسزایی بساعی بهد شهد کراخه یک از ربائل تمل خستون تسود سالمندان تیاستکل سالمندان مالی در زیدندهشان نقش بسزای بساعی بسده شهد کراکه سالمی از رابعد طبرم خوستون.
نتیجه گیری و نتیجه گیری
کوشونت کیکونی یکی از کلیکهای جدی ونگران کندی پیشروی جامید است کی کیں آن درهال کہے ہے تومی جامید سایت بر کوترین آن به روشهای درانت متفاوت است. ازجمله هوزاهای کمه فیشتر در کنترین این معدل بکش که جامعهای میبهسته.
پس از تحلیل آمارها و نشان دادن چالش های خشونت خانگی به این نتیجه رسیده ایم که با وجود تدوین قانون منع خشونت علیه زنان، با توجه به گستردگی خشونت خانگی و گسترش آن به کودکان، مردان، سالمندان و معلولان، نیاز به قانون گذاری، تصویب، اجرای صحیح و پیگیری وجود دارد. نیست
همچنین اطلاع رسانی به افراد جامعه در سطوح مختلف از طریق دستگاه های مسئول مانند مدارس (بین آموزش و پرورش)، دانشگاه ها، صدا و غیره در خصوص مجازات خشونت و آثار و نتایج آن بر قربانیان و حتی کودکان شاهد. این خشونت در بین زنان می توان شرایط مالی را در نظر گرفت که زنان جامعه برای امرار معاش نیاز مطلق به مرد ندارند و برای ادامه زندگی مجبور به تحمل هیچ نوع خشونتی نیستند.
حال آئین امر میتوندی در کیں لہیں بری تومی بانوان بری بانوان بری باوان باوان به ها برین برین کے ہہے ہے و کے کے ہے نکته دیگر این است که می توان مراکزی برای پیگیری مستمر و سیستماتیک کودکان، سالمندان و معلولان ایجاد کرد، همانطور که در حال حاضر اقدامات سختگیرانه برای درمان و واکسیناسیون نوزادان انجام می شود. زمت زيندةاش بدوست ايد. در مدر سالمندان و انسانها در كاما بسي رحتر ميتونه تومنس شود.
*कारणानिशार्षा हुक्ष जेजा व जर्मशना